De laatste tijd komen wij vaak in de prachtige grachtenpanden van Amsterdam waar het veelal moeilijk is om standaard meubelen te plaatsen. Althans als u de ruimte mooi wilt inrichten. Veel ruimtes in die panden zijn heel smal, van die lange pijpenlades. Dan heeft u slimme oplossingen voor smalle ruimtes nodig. Met maatwerk meubelen richt u de ruimte praktisch in en het maakt de ruimte strakker en zo veel mooier.

Maatwerk inrichtingen

Ruimtes kunnen optimaal benut worden met maatwerk meubels. Niet alleen kunt u geheel naar uw smaak en kleur inrichten, maar ook met de materialen of fineer die u wenst. Alles mooi op elkaar afgestemd. Hierdoor lijkt de kamer optische breder of kunt u al uw spullen kwijt die u wilt opbergen. Of het nu om een prachtige kastenwand gaat, een op maat gemaakte keuken of badkamer of een houten eettafel waar u met tien mensen aan wilt zitten. Wij bieden slimme oplossingen voor smalle ruimtes.

Werk met de juiste verlichting

De juiste verlichting maakt een maatwerk meubel in uw appartement helemaal af. Veel smalle grachtenhuizen hebben kleine ramen waardoor de ruimtes donker zijn. Verlichting zorgt voor sfeer. Een mooi spotje of led-strip in uw garderobekast die aan gaat bij het openen van de deuren is zo gerealiseerd. Ook in uw boekenkast of wandmeubel is het gebruik van verlichting een toevoeging op uw inrichting. Uw meubelmaker kan u adviseren op zowel de inrichting als het gebruik van verlichting in uw huis.

Zeker bij smalle ruimtes wilt u praktisch omgaan met de oppervlakte die u tot uw beschikking heeft. Het is zonde om deze niet volledig te benutten, zeker als het om opbergruimte gaat en wooncomfort.

Heeft u vragen?

Wij gaan ook graag voor u aan de slag. Bekijk onze werkwijze of neem direct contact met ons op voor een afspraak. U kunt ons ook bellen op 06-55853530.