EEN CREATIEVE DOENER

Persoonlijk contact is heel belangrijk voor meubelmaker Hirsch!

Meubelmaker Hirsch

Meubelmaker in hart en nieren met meer dan 20 jaar ervaring. Voor al uw meubels, kasten, keukens en/of badkamers in ’t Gooi en omstreken. U kunt het zo gek niet bedenken of Hirsch kan het voor u maken.

Binnenhuis adviseur

“Om een goed beeld te krijgen en de sfeer te proeven kom ik het liefst bij de mensen thuis”, aldus Meubelmaker Hirsch. Alles wordt op maat gemaakt. Het blijft voor een groot deel handwerk.

Eigen meubelmakerij

Meubelmaker Hirsch heeft een eigen werkplaats in Huizen. Omdat een goede kwaliteitsborg van groot belang is hebben wij de nieuwste machines en technieken in huis.

Een stukje historie

Hirsch heeft het vak geleerd aan het Hout en Meubileringscollege en deed ervaring op bij meubelmakers en in de jachtbouw. In 2006 begon hij zijn eigen meubelmakerij.

Ontmoet het team

Gideon Hirsch

Gideon Hirsch

Meubelmaker/Eigenaar

Mijn naam is Gideon Hirsch en ik ben een gepassioneerde meubelmaker en ik run mijn bedrijf al 14 jaar met veel plezier. Ik maak graag hoogwaardige meubels, maar kom ook graag bij de mensen thuis voor advies op maat. Ik ben trots dat we heel veel tevreden klanten hebben.

Martijn Maes

Martijn Maes

Meubelmaker

Mijn naam is Martijn Maes en ik ben 22 jaar. Ik heb een opleiding gevolgd aan het Hout- en meubilering college in Amsterdam. Ik heb een aantal jaren o.a. bij een grote interieurbouwer die meubels maakten in opdracht van Jan des Bouvrie en Wilco Welling

Wij zijn op zoek naar jou!

Wij groeien verder en zijn op zoek naar een gepassioneerde junior meubelmaker.  Ben jij dat? Stuur een motivatiebrief en CV naar gideon@hirschkasten.nl. of neem contact met ons op voor meer informatie.