Wij hebben een nieuwe collega!

Ondanks deze bijzondere tijden zijn wij aan het groeien. Daar ben ik blij om vandaar dat ik sinds een aantal maanden Martijn Maes in dienst heb genomen. Hij werkt als junior meubelmaker en heeft een 4 jarig opleiding gevolgd aan het hout en meubileringscollege in Amsterdam. Hij heeft na het afronden van zijn opleiding een aantal jaar gewekt bij een grote interieurbouwer die meubels maakte in opdracht van Jan des Bouvrie en Wilco Welling. Ik ben erg blij met zijn komst en samen zullen wij uw meubels met veel plezier vervaardigen.

‘Ik kan hier doen wat ik het liefste doe, mijn passie voor unieke en maatwerk meubels maken en dat te kunnen doen in samenwerking met een gepassioneerde meubelmaker als Gideon is geweldig’, aldus Martijn.

Werken als junior meubelmaker bij Hirsch Kasten op Maat

Meubelmakerij Hirsch heeft een eigen werkplaats. Omdat een goede kwaliteitsborg van groot belang is hebben wij de nieuwste technieken in huis. In de afgelopen jaren heeft Hirsch Kasten op Maat diverse keukens, kasten en meubels vervaardigd voor klanten in ’t Gooi en omstreken. Door de steeds groter worden de vraag breiden wij uit zodat wij aan al uw wensen kunnen blijven voldoen.

Meer weten?

Heeft u vragen, wilt u kennis maken met Dana of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op wij zijn u graag tot dienst.