Bij Hirsch Kasten op Maat geldt: Vakmanschap is meesterschap omdat meubelmaken een vak is en mooie meubels maken meesterschap is. Wij werken met de beste materialen en alles wordt met zorg gemaakt en op locatie afgemonteerd. In onze eigen meubelmakerij hebben wij een aantal prachtige machines staan, zodat wij alles kunnen verwezenlijken wat onze klant wil. Altijd passend in de ruimte waar het komt te staan.

Vakmanschap is meesterschap lijkt logisch

Wij komen graag bij de mensen thuis, zodat we een goede indruk krijgen van de ruimte en de sfeer. Samen met de klant bespreken we zijn wensen. Dat is zo belangrijk. Als klanten bij ons komen dan verwachten ze het meubel te krijgen wat ze in hun hoofd hebben, dan moet het er ook precies zo uit zien. Wanneer we een kast bouwen die in een moeilijke hoek onder een aflopend dak komt, dan moet het precies passen. Ik heb wel eens een verhaal gehoord van een klant, dat een bedrijf een op maat gemaakte kast kwam leveren, die niet bleek te passen. Had dat bedrijf een stukje van de muur weg gehaald…

Een kijkje in de keuken

Vakmanschap is meesterschap geldt dus niet voor iedereen. Zorg daarom dat u een echte vakman in de armen neemt. U wilt tenslotte jaren met uw meubel of keuken doen. Wij geven u graag een kijkje in onze keuken. Bekijk de video waarin wij u meenemen door onze meubelmakerij. Bij Hirsch Kasten op Maat staat duurzaamheid en kwaliteit voorop. Wij zijn trots op wat wij maken en we gaan voor een duurzame relatie met onze klant.

Wij gaan ook graag voor u aan de slag. Bekijk onze werkwijze of neem direct contact met ons op voor een afspraak. U kunt ons ook bellen op 06-55853530.