Hirsch Kasten is de meubelmakerij in ’t Gooi. Al meer dan 20 jaar maakt meubelmaker Hirsch houten kasten en meubels met veel passie. Van inbouwkasten tot keukens op maat. Geheel naar de wens van zijn klanten.

“Ik deel mijn passie en visie graag met mijn klanten”, vertelt Hirsch. “Dat is mijn toegevoegde waarde. Ik maak niet alleen meubels, ik adviseer graag en ben ook ontwerper.

Mijn meubelmakerij in ’t Gooi is uitgevoerd met de nieuwste machines, daar ben ik trots op. Iedereen is welkom om langs te komen, ik laat dan graag zien hoe wij de meubels maken. Gelukkig kan dat weer.”

“Waar we nu helaas wel mee te maken hebben is dat het moeilijker wordt om hout geleverd te krijgen en de grondstofprijzen zijn enorm gestegen. Maar daar vinden we ook wel weer een oplossing voor. We hebben een stijging in vraag naar meubels op maat gezien tijdens corona. Meer mensen waren thuis en dan is genieten van een mooi ingericht huis voor veel mensen belangrijk gebleken.”

Wat zijn de trends?

“Robuuste zwarte strakke meubelen zijn momenteel een trend. Maar je ziet de vraag naar retro, jaren 70 stijl ook weer helemaal terugkomen.”

Wij verkopen veel kasten, keukens en meubels in het hogere segment en daar blijft hotel chique en modern klassiek ook nog steeds veel verkocht. Laatst hebben wij zelfs meubels met bladgoud gemaakt voor een klant. Dat was prachtig om te mogen doen. Je kan in zo’n ontwerp je eigen gang gaan en je creativiteit helemaal kwijt. In de meubelmakerij worden alle meubels op maat gemaakt en zijn ‘one offs’. Natuurlijk zien we wel dat klanten op onze website voorbeelden zien die voor hen ter inspiratie dienen.”

Bezoek onze meubelmakerij in ’t Gooi

Meer weten over onze meubelmakerij in ’t Gooi en wat wij voor u kunnen betekenen? Kom bij ons langs in Huizen in ’t Gooi. De koffie staat klaar. Neem direct contact met ons op voor een afspraak. U kunt ons ook bellen op 0655853530.