Uw maatkeuken maken we als meubelmaker en keukenexpert speciaal voor u. Het voordeel hiervan is dat we precies de keuken naar uw wens maken, dus geen standaardmaat kastjes en lades of te laag keukenblad, maar precies op de juiste hoogte en of breedte. Klassiek of juist strak en modern. Wilt u een ovaal kookeiland? Ook dat is geen probleem en ligt in de mogelijkheden. Wilt u alles in hoogglans of juist een combinatie van mozaïektegeltjes met een houtlook? Dat kan allemaal. Daarbij kunt u kiezen welk aanrechtblad u wilt. Dik, dun, van hout of  bijvoorbeeld prachtig carrara marmer.
Keuken met rond kookeiland en zithoek Hirsch keukens
Hirsch Keukens ontwerpt uw maatkeuken zelf en vervaardigd uw keuken in onze eigen werkplaats en komt deze op locatie afmonteren, maar u kunt ook met een eigen keukenontwerp komen. In overleg kijken we wat het beste past en weke mogelijkheden er voor uw huis zijn. Daarnaast zijn wij als erkend Cooker en Gaggenau leverancier in staat om hoogwaardig apparatuur voor u te verzorgen, maar elk ander merk is ook mogelijk. Wanneer u gaat renoveren of een nieuw huis betrekt kunt u nu zelf bepalen hoe uw keuken eruit komt te zien, welke kleur en welke stijl. Onze keukens zijn van hoogwaardige kwaliteit en voorzien van alle gemakken, zoals soft close lades, greeploze deuren, wat u wilt, wij kunnen het maken.

Heeft u interesse in een maatkeuken?

Wij gaan ook graag voor u aan de slag. Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. U kunt ons ook bellen op 06-55853530.