Even voorstellen aan onze nieuwe collega…

Hirsch Kasten breidt uit met mij! Mijn naam is Martijn Maes en ik ben 22 jaar. Ik heb 4 jaar een opleiding gevolgd aan het Hout- en meubilering college in Amsterdam die ik in 2018 met goed gevolg heb afgerond. Daarna heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt, waaronder een grote interieurbouwer die meubels maakten in opdracht van Jan des Bouvrie en Wilco Welling. Waarbij ik ook een aantal jaar in het buitenland heb gewerkt.

Zes jaar geleden liep ik stage bij Gideon en dat beviel toen enorm goed. We hadden een goede klik, ik leerde veel van Gideon en zijn werkstijl sprak mij toen al heel erg aan. Persoonlijk vind ik het heel erg leuk mensen blij te maken met maatwerk meubels en het beroep uit te oefenen wat ik zo ontzettend fijn vind. Ik werk graag met mijn handen en ben creatief. Dat kan ik in dit werk allemaal kwijt. Inmiddels werk ik al weer vier jaar als meubelmaker en ik heb nu de juiste plek gevonden bij Hirsch Kasten. Meubelmaker Hirsch is erg gedreven en gepassioneerd door het meubelmakersberoep. Het is enorm fijn om bij iemand teĀ  werken die deze passie met mij deelt!

Meer weten?

Heeft u vragen, wilt u kennis maken met Martijn of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op wij zijn u graag tot dienst.