DE MEUBELMAKER BIJ U IN DE BUURT

Als  uw meubelmaker in ’t Gooi en omstreken ontvangen wij onze klanten graag bij ons in de meubelmakerij.

Uw meubelmaker in ’t Gooi en omstreken

Samen met de klant bespreek ik hun wensen en de mogelijkheden. Gaat het om het verwezenlijken van een ontwerp van een architect of wil de klant een geheel nieuw ontwerp van Hirsch Kasten. Doordat ik bij de klanten thuis kom kan ik meteen inspelen op de situatie en de smaak van de klant.

Op basis van de Intake krijgt u een voorstel op maat, daarbij is een begroting opgesteld, gebaseerd op een tekening. Uitgangspunt is een ontwerp te realiseren, waarmee de klant helemaal tevreden is. Aanpassingen op de tekening en ontwerp zijn dan ook bespreekbaar. Na akkoord op de offerte wordt nog éénmaal alles goed doorgesproken en doorgemeten daarna vangen de voorbereidingen voor productie aan. Hirsch Kasten, uw meubelmaker in ’t Gooi en omstreken werkt uitsluitend met kwalitatief hoogstaand materiaal dat hij met zorg voor u uitzoekt.

Hirsch Kasten op Maat heeft een eigen werkplaats waar hij en zijn team de kast, keuken of meubel ontwikkeld en de geproduceerde elementen  gereed gemaakt voor plaatsing op locatie. Wij maken met u een afspraak wanneer wij het meubel komen plaatsen waarna het geheel op locatie wordt afgemonteerd.

Hirsch is meubelmaker  in hart en nieren met meer dan 20 jaar ervaring. Hij is de meubelmaker in ’t Gooi en omstreken voor al uw meubels, kasten, keukens en/of badkamers. U kunt het zo gek niet bedenken of Hirsch kan het voor u maken. Hirsch is een bevlogen meubelmaker met meer dan 20 jaar werkervaring. Sinds mei heeft hij ook een junior meubelmaker in dienst met de zelfde gepassioneerde instelling als hij.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u een offerte, neem dan gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst! Blijf ook op de hoogte over ons werk via onze Facebookpagina Hirsch kasten op Maat.