Diverse badkamermeubels op maat

Bekijk de diverse badkamermeubels op maat gemaakt door Hirsch Kasten. Waarom zou u uw badkamermeubels niet op maat laten maken? Helemaal naar uw eigen wensen in uw eigen stijl en kleur. Deze moderne zwevende dubbele wastafel heeft leren grepen voor een stoere look. Hoe ziet uw droombadkamer eruit?

Project Details

Datum oplevering 2020
Materiaal Wit zijdeglans MDF met massief eiken blad

Strakke afwerking

Dit witte zijdeglans moderne badkamermeubel met twee wastafels en massief eiken afwerking is geheel op maat gemaakt voor deze klant. In de kast zit een stopcontact ingebouwd voor tandenborstel en scheerapparaat. Vertel ons uw wensen en wij gaan voor u aan de slag. Bekijk meer badkamers op maat.

Badkamermeubels op maat met greeploze deuren

Een prachtige precies passende greeploze strakke kast met nis voor in uw natte ruimte. De lijsten zijn van eikenfineer, zodat het geheel is afgestemd met de eikendeuren in het huis. Het wastafelmeubel is er geheel op afgestemd. Wilt u ook een passende kast of badkamermeubel neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Project Details

Datum oplevering 2020
Materiaal Wit gemelamineerd MDF met Eikenfineer

Uw eigen ontworpen badkamer

Het voordeel van een op maat gemaakte badkamerkamer is dat er rekening kan worden gehouden met schuine wanden/daken en hoeken. Zo benut u uw badkamerruimte optimaal.

Project Details

Datum oplevering 2020
Materiaal Massief eiken met wit MDF zijde glans.