Alle keukens op maat voor u gemaakt

Ook keukens worden door Hirsch Kasten voor u op maat gemaakt. Eigentijds, landelijk of industrieel maar ook uw eigen ontwerp is mogelijk.

Zowel kleine als grote keukens op maat

Ook in een kleine ruimte kunnen wij een mooie op maat gemaakte keuken plaatsen.

Keukens in elke stijl

Wilt u een witte keuken, een zwarte of een gif groene keuken, het kan allemaal als u kiest voor keukens op maat.

Bekijk onze website Hirsch Keukens > voor meer informatie

Keukens op maat
Samen met de klant bespreken wij de wensen en mogelijkheden, het materiaalgebruik, de uitstraling en prijs.

Een passende keuken in elke ruimte
U hoeft niet perse een grote ruimte te hebben om een keuken op maat te laten maken, juist bij moeilijke hoeken en aparte ruimtes is het een mooie uitdaging om een prachtige keuken neer te zetten die u veel werk- en opbergruimte biedt. Waarbij wij ook gebruik maken van bijvoorbeeld hoeken en schuine daken.

Prijs
Keukens op maat hoeven niet duurder te zijn dan keukens uit de fabriek, maar zijn zeker kwalitatief van hoogwaardige kwaliteit. Bij Hirsch Kasten hechten wij daar groot belang aan.

Totaal concept
De keuken bestaat niet alleen uit kasten en lades. Wanneer wij een keuken voor u maken verzorgen wij het totaal concept, de gehele keuken, met werkblad, achterwand, kranen etc. Hier kunt u elk materiaal voor uitzoeken die u wenst zoals marmer, graniet, roestvrij staal, maar ook hout.

Plaatsing
Wij komen de keuken inmeten en gaan pas aan de slag als u het ontwerp geheel heeft goed gekeurd. Voor het plaatsen van de keuken maken wij een afspraak met u. De keuken wordt ter plaatsen afgemonteerd.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend offerte, neem dan gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!